Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Shop
  2. Tjänster
  3. Annonsera
  4. Tipsa oss!
  5. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Innehåll från Ahlberg Bil

Så ökar du livslängden på din bil

Även om du kör en äldre bil, är det viktigt att se till att den får den service och omsorg den förtjänar och behöver. Då blir den mera driftsäker och du kan känna dig trygg när du är ute och åker.
Ahlberg Bil erbjuder servicepaket som är speciellt avsedda för bilar som är äldre än sex år.
- Vi har anpassat både prisnivåerna och kontrollpunkterna, så att ägare av äldre bilar ska kunna känna en ökad trygghet med sin bil, säger Kent Andersson, verkstadscoach hos Ahlberg Bil i Karlskrona.
Den här texten är en annons. Den är inte skriven av tidningens journalister.

Bilarna som finns på marknaden nu, är betydligt mer komplicerade än för 20-30 år sedan. - Om det tidigare fanns tio olika styrsystem att hålla reda på, är det åtminstone 30 idag, säger Kent Andersson. Att hålla på och meka själv eller kanske anlita någon mindre verkstad, är inte att rekommendera. Felsökningen är både snabbare och mer tillförlitlig hos oss, eftersom vi har alla instrument som behövs och våra servicetekniker är specialutbildade för våra varumärken.

För den som äger en Volvo, Renault eller Dacia som är mer än sex år gammal, erbjuder Ahlberg Bil ett speciellt serviceprogram där man inte bara sänkt priserna utan också anpassat serviceprotokollets olika kontrollpunkter. - Spindelleder, styrstag och hjulinställningar är typiska delar som bör kontrolleras på äldre bilar, berättar Kent Andersson. Allt detta och ytterligare ett tiotal punkter går vi igenom när vi tar in de här bilarna. När du servar din bil får du dessutom ett assistanspaket som gäller ett år framåt och som garanterar att du får hjälp om du något skulle hända och du blir stående. Detta gäller för bilar ända upp till 10 år gamla.

- Vi vill förstås att våra kunder handlar hos oss hela livet. Och det betyder att vi vill göra bilägandet så tryggt och säkert det bara är möjligt. Så här långt har vi fått mycket uppskattning för den här satsningen och det gör oss glada att vi kan möta kundernas behov, säger Kent. -Vårt system med personliga servicetekniker gör dessutom dina kontakter med oss snabbare och enklare och det skapar ytterligare trygghet för dig som bilägare, säger Kent Andersson.

Läs mer: Ahlberg Bil

Annons
Innehåll från Ahlberg Bil

Läs mer:

Stadsbilen som elektrifierar vardagen

Annons
Innehåll från Ahlberg Bil

Läs mer:

Allt fler väljer tryggare begagnatköp

Annons
Innehåll från Ahlberg Bil

Läs mer:

Nu ökar stenskotten igen

Annons
Innehåll från Ahlberg Bil

Läs mer:

Det är lagligt, men livsfarligt

Denna text är en annons och är inte producerad av redaktionen. Vill du veta mer om hur vi arbetar med denna typ av material får du gärna kontakta oss på native@gotamedia.se