TT-Utrikes

Ännu ett offer i misstänkt mördares blomlådor

TT-Utrikes Artikeln publicerades

Kvarlevorna av en sjunde person har hittats i de blomlådor som polisen undersöker i utredningen av en misstänkt seriemördare i Toronto, Kanada. Det rapporterar CBC och Toronto Star. En 66-årig man, en landskapsarkitekt, anklagas formellt för mordet på sex namngivna män.(TT)

Kvarlevorna av en sjunde person har hittats i de blomlådor som polisen undersöker i utredningen av en misstänkt seriemördare i Toronto, Kanada. Det rapporterar CBC och Toronto Star.

En 66-årig man, en landskapsarkitekt, anklagas formellt för mordet på sex namngivna män. Flera av dem har haft relationer med honom och flera har försvunnit i samband med att de besökt ett hbtq-område i Toronto. De har anmälts försvunna vid olika tillfällen de senaste åtta åren.

Kvarlevor efter sju olika personer har hittats i olika blomlådor som den misstänkte placerat vid en bostad där han har arbetat, men bara tre av dem har så här långt kunnat identifieras.

På måndagen gick polisen ut med en bild på en död man, ett misstänkt offer, vid en presskonferens. Han har inte kunnat identifieras, enligt polisen, som ser publiceringen av bilden som en "sista utväg" att ta reda på vem det är.