Nyheter

Karlssonassist på flera fronter i NHL

Två Karlssons gjorde varsin assist och vann sina matcher. Samma lycka hade inte den tredje Karlsson som var i blickfånget i nattens NHL-ishockey. Vegas vände och vann mot Washington med 4-3 efter en stark avslutning av bortalaget.(TT)
Publicerad 5 februari 2018

Vegas vände och vann mot Washington med 4-3 efter en stark avslutning av bortalaget.

Vegas låg under med 3-2 i mitten av den tredje perioden när Reilly Smith kvitterade med sitt andra mål i matchen. Svenske William Karlsson noterades för assist.

””

Alex Tuch fastställde sedan slutresultatet med drygt fem minuter kvar av matchen.

Nicklas Bäckström gjorde Washingtons 3-2-mål och var besviken efter förlusten.

””

Likt namnen William så blev det seger och en assist för Melker Karlsson när San José besegrade Carolina med 3-1.

NHL-nattens tredje Karlsson, den kändaste av dem, fick dock inte fira. Erik Karlsson och hans Ottawa föll i det kanadensiska derbyt mot Montreal med 1-4, där Karlsson hamnade i oönskat blickfång efter en hög klubba på Montrealspelaren Jonathan Drouin. Tilltaget gav två tvåminutare och spel i fem mot tre för Montreal - som kapitaliserade på det numerära överläget.