TT-Sport

Kinhult trea i Qatar

TT-Sport Artikeln publicerades

Marcus Kinhult hade spelat bra och stabilt under tre rundor. Han gjorde det också på den fjärde, där han noterades för 68 slag. Svensken slutade därmed trea, på totalt 16 under par, i europatourgolftävlingen i Doha, Qatar.(TT)

Marcus Kinhult hade spelat bra och stabilt under tre rundor. Han gjorde det också på den fjärde, där han noterades för 68 slag. Svensken slutade därmed trea, på totalt 16 under par, i europatourgolftävlingen i Doha, Qatar.

Kinhult var bara två slag från segern, som bärgades av engelsmannen Eddie Pepperell som gick på totalt 18 under par. Mellan Pepperell och Kinhult placerade sig engelsmannen Oliver Fisher på minus 17.

Alexander Björk gick, precis som i runda två och tre, på 69 slag i den avslutande rundan. Med en totalscore på -11 blev det en delad 19:e plats.

För Joakim Lagergren och Robert Karlsson blev det dock total kollaps på den avslutande dagen. Efter att ha gått på finfina 66 slag under runda tre hade Lagergren tio fler under avslutningen. Plus fyra-rundan innebar till slut -7 och en 45:e plats. Robert Karlsson gick två slag värre än så på sin fjärderunda och slutade på par totalt.