Nyheter

Hedmans dubbla mål räckte inte till seger

Victor Hedman gjorde två mål och en assist för sitt Tampa Bay i NHL-ishockeyn. Men det hjälpte inte när Dallas Antoine Roussel gjorde hattrick. Matchen fick avgöras i förlängning där Jamie Benn slog till med 4-3 för hemmalaget Dallas efter drygt fyra minuter.(TT)
Publicerad 19 februari 2017

Victor Hedman gjorde två mål och en assist för sitt Tampa Bay i NHL-ishockeyn. Men det hjälpte inte när Dallas Antoine Roussel gjorde hattrick.

Matchen fick avgöras i förlängning där Jamie Benn slog till med 4-3 för hemmalaget Dallas efter drygt fyra minuter.

I Toronto höll sig William Nylander framme och gjorde sitt 16:e mål för säsongen och en målgivande passning.

Men det var bortalaget och ärkerivalen Ottawa som vann med 6-3, efter fyra mål i tredje perioden. Backstjärnan Erik Karlsson tog två nya assistpoäng.

””

För sin egen del tycker han att det går "helt okej".

””

Även Melker Karlsson glänste, i San Joses möte borta mot Arizona. Svensken gjorde säsongens åttonde mål och två assist, och det blev seger med 4-1.