Nyheter

Hedman målskytt när Tampa vann

Victor Hedman stod för ett mål och en assist och utsågs till en av matchens bästa spelare när hans Tampa Bay besegrade New York Islanders med 4-1 i den andra kvartsfinalen mellan lagen i NHL-slutspelet. Tampa tog greppet om matchen i den första perioden och släppte inte taget.(TT)
Publicerad 1 maj 2016

Tampa tog greppet om matchen i den första perioden och släppte inte taget. Sex minuter in i matchen noterades Victor Hedman för en assist när en snabb kontring av hemmalaget resulterade i att Taylor Johanson satte den första pucken bakom Islanders målvakt Thomas Greiss.

Drygt fem minuter senare var Jonathan Drouin framme och drygade ut ledningen till 2-0.

Innan perioden var över hade Islanders reducerat till 2-1. I mitten av den tredje perioden var Hedman framme och sköt från blå linjen, ett skott som tog på Calvin Haan och in i mål. Det var svenskens första slutspelsmål för i år.

””

Taylor Johnson gjorde sitt andra mål i matchens slutminuter och fastställde slutresultatet till 4-1.

Tampa förlorade den första kvartsfinalen med 4-3 i onsdags och Hedman var mycket nöjd efter den viktiga segern.

””

Det står nu 1-1 i matcher mellan lagen i kvartsfinalserien. Den tredje matchen spelas på tisdag.