Nyheter

Galen målexplosion gav Leksand segern

Leksands ryck mot Karlskrona var av det mer uppseendeväckande slaget. Vid ställningen 1-1 i den andra perioden gjorde hemmalaget fyra mål på tre minuter. Martin Karlsson gjorde 2-1 13. 38 in i perioden och efter en timeout av Karlskrona fortsatte eländet för bortalaget.(TT)
Publicerad 19 oktober 2018

Leksands ryck mot Karlskrona var av det mer uppseendeväckande slaget. Vid ställningen 1-1 i den andra perioden gjorde hemmalaget fyra mål på tre minuter.

Martin Karlsson gjorde 2-1 13.38 in i perioden och efter en timeout av Karlskrona fortsatte eländet för bortalaget. 21 sekunder senare gjorde Thomas Valkvae-Olsen 3-1 och Daniel Rundqvist, som gjorde Leksands 1-0-mål, satte sedan sitt andra mål för kvällen 46 sekunder därefter. Viktor Liljegren satte punkt för det makalösa rycket med sitt 5-1-mål minuten senare.

Matchen slutade 7-4 till Leksand, som är kvar på fjärde plats i den hockeyallsvenska tabellen.

Oskarshamn leder serien efter sin 6-2-vinst borta mot Vita Hästen medan Modo tappade mark efter en tung 1-4-förlust hemma mot Pantern.