Nyheter

Finsk seger i Vårgårda

Finländskan Lotta Lepistö tog hem segern i världstour-tävlingen i Vårgårda. Den 28-åriga cyklisten från Cervelo-Bigla-stallet vann linjeloppet över 152 kilometer i en stor klungspurt före Marianne Vos, Nederländerna. Fjolårssegraren Emilia Fahlin blev bästa svensk på åttonde plats.(TT)
Publicerad 13 augusti 2017

Fjolårssegraren Emilia Fahlin blev bästa svensk på åttonde plats. Även Hanna Nilsson fanns med långt fram i loppet och slutade på 27:e plats.

””

Linjeloppet präglades av offensiv körning och många utbrytningsförsök under de sista varven. Bland annat var svenska landslagsåkaren Alexandra Nessmar loss i en lång soloutbrytning, men alla attacker blev inhämtade och det var en stor klunga som rullade in på upploppet.