TT-Sport

Femte raka för Villa-Lidköping

TT-Sport Artikeln publicerades

Villa-Lidköping är fortfarande obesegrat efter fem omgångar av elitserien i bandy. Det blev 7-2 hemma mot Sirius efter bland annat tre mål av David Karlsson. Åtta av matchens nio mål kom i den andra halvleken. Villa-Lidköping är därmed serieledare, en poäng före Västerås SK.(TT)

Villa-Lidköping är fortfarande obesegrat efter fem omgångar av elitserien i bandy. Det blev 7-2 hemma mot Sirius efter bland annat tre mål av David Karlsson. Åtta av matchens nio mål kom i den andra halvleken.

Villa-Lidköping är därmed serieledare, en poäng före Västerås SK.

Det var en känslosam kväll på arenan i Lidköping där fansen fick chansen att tacka av Daniel Andersson. Villa-ikonen avslutade sin karriär i våras och nästan 3 000 åskådare kom för att hylla en spelare som betytt mycket för klubben.

Om det är roligt i toppen för Villa-Lidköping är det desto tråkigare i botten där IFK Motala fick inkassera sin femte raka förlust. Det blev hela 0-7 borta mot bottenkollegan IFK Vänersborg.

På Södermalm i Stockholm slog Hammarby Kalix med 9-2 efter två mål vardera av Jesper Jonsson, Kasper Milerud och Ilja Grachev. I kvällens fjärde match vann Vetlanda borta mot Broberg/Söderhamn med 3-1.