Nyheter

Falkenberg derbyvände trots utvisning

Tabelltvåan Falkenberg fortsätter skugga serieledande Örgryte i toppen av superettan i fotboll. I fredagens Hallandsderby hemma mot Varberg vände Falkenberg ett 1-2-underläge till 3-2-seger, trots att innermittfältaren Enock Kwakwa fick syna det röda kortet efter en andra varning i den 56:e matchminuten.(TT)
Publicerad 25 maj 2018

Tabelltvåan Falkenberg fortsätter skugga serieledande Örgryte i toppen av superettan i fotboll.

Falkenbergs John Björkengren satte 2-2-kvitteringen i 70:e minuten och inbytte Erik Pärsson matchavgörande 3-2 i 85:e.

I den första halvleken gjorde Christoffer Carlsson 1-0 innan bortalagets Teddy Bergqvist och Albert Ejupi gav tabellelvan Varberg målmässig fördel innan pausvilan, och därefter kom alltså Falkenberg tillbaka och förbi.