Nyheter

Dahlén bakom Timrå-seger

Jonathan Dahlén fortsätter att imponera i hockeyallsvenskan. 19-åringen har gjort i snitt mer än en poäng per match under hösten, men i segermatchen mot Tingsryd var han inblandad i alla tre mål när Timrå vann med 3-2.(TT)
Publicerad 10 november 2017

Dahlén gjorde två mål och spelade fram till ett i den viktiga segern för ett lag som saknade hela sex ordinarie spelare på grund av skador och landslagsuppdrag.

Serieledande Timrå drar ifrån i tabellen. Avståndet ner till Pantern på andraplatsen är nu hela sju poäng sedan Malmölaget förlorade borta mot Västervik, 3-6.

Västervik fick en kanonstart på matchen med tre mål under första periodens första åtta minuter.

Björklöven är trea i tabellen efter att ha slagit Troja/Ljungby, 5-2.