TT-Sport

Bolt provtränade för Hamrén

TT-Sport Artikeln publicerades

Sprintlegendaren Usain Bolt har provtränat med den sydafrikanska fotbollsklubben Mamelodi Sundows, skriver TV4:s Fotbollskanalen. 31-årige Bolt gästade klubben - där tidigare svenske förbundskaptenen Erik Hamrén är general manager - under måndagen i samband med det som mest såg ut att vara ett PR-evenemang.(TT)

Sprintlegendaren Usain Bolt har provtränat med den sydafrikanska fotbollsklubben Mamelodi Sundows, skriver TV4:s Fotbollskanalen.

31-årige Bolt gästade klubben - där tidigare svenske förbundskaptenen Erik Hamrén är general manager - under måndagen i samband med det som mest såg ut att vara ett PR-evenemang.

– Han var i Sydafrika på besök, och passade på att göra det här besöket. Så det var bara i dag, han kommer inte vara kvar här, sade Erik Hamrén till Fotbollskanalen.

– Det var kul och laget var väldigt välkomnande. Jag njöt verkligen. Men jag är väldigt, väldigt ur form, sade Usain Bolt på en presskonferens.

Efter åtta OS-guld och elva VM-guld avslutade jamaicanen sin friidrottskarriär i somras när han klev av skadad i den korta stafetten vid VM i London. Bolt har tidigare sagt att han vill inleda en fotbollskarriär efter sprintkarriären.