Nyheter

Barcelona vann och tangerade rekord

Efter två raka kryss i ligan vann Barcelona borta mot Eibar med 2-0. Elegant framspelad av Lionel Messi grundlurade Luis Suárez målvakten med en skottfint innan han satte 1-0 i öppet mål. Messi låg även bakom 2-0-målet i den 88:e minuten då hans skott blev till en retur som Jordi Alba förvaltade.(TT)
Publicerad 17 februari 2018

Efter två raka kryss i ligan vann Barcelona borta mot Eibar med 2-0.

Barcelona har ännu inte förlorat i ligan efter 24 omgångar. Efter segern mot Eibar växte sviten i antal obesegrade matcher till 31 - tangerat klubbrekord från säsongen 2010/2011.

Härnäst väntar Champions League-åttondel borta mot Chelsea på tisdag.