Nyheter

AIK förlorade på straffar

AIK tappade ledningen i slutet av matchen och förlorade sedan mot Oskarshamn på straffar i slutspelsserien í hockeyallsvenskan. Samtidigt vann Södertälje överraskande över Björklöven med 1-0. Inför sista omgången har Oskarshamn, Södertälje och AIK alla nio poäng. AIK gick in i serien som topplag.(TT)
Publicerad 16 mars 2018

AIK tappade ledningen i slutet av matchen och förlorade sedan mot Oskarshamn på straffar i slutspelsserien í hockeyallsvenskan.

Samtidigt vann Södertälje överraskande över Björklöven med 1-0.

Inför sista omgången har Oskarshamn, Södertälje och AIK alla nio poäng.

AIK gick in i serien som topplag. Och med 1-0 ända in i den 18:e minuten i sista perioden såg Solnalaget ut att gå upp i en betryggande ledning i serien.

Då slog Niklas Johansson in Oskarshamns kvittering.

Och i straffläggningen som följde efter den mållösa förlängningen gjordes endast ett mål - genom Oskarshamns Marcus Björk.

I söndagens sista omgång spelar Oskarshamn hemma mot Almtuna, Södertälje borta mot Pantern och AIK borta mot Björklöven.