TT-Feature

Youtube-stjärna sparkad för sextrakasserier

TT-Feature Artikeln publicerades

Amerikanske Andy Signore, som ligger bakom den populära Youtube-serien "Honest trailers" har fått sparken, skriver The Wrap. Orsaken är att flera kvinnliga före detta medarbetare anklagar honom för sexuella trakasserier.(TT)

Amerikanske Andy Signore, som ligger bakom den populära Youtube-serien "Honest trailers" har fått sparken, skriver The Wrap. Orsaken är att flera kvinnliga före detta medarbetare anklagar honom för sexuella trakasserier.

I ett uttalande på Twitter skriver arbetsgivaren Defy Media att Signore sparkades omedelbart sedan "omfattningen av hans olämpliga handlingar uppenbarades".

En anställd uppger att Signore försökte utsätta henne för övergrepp vid upprepade tillfällen och hotade med att hennes pojkvän skulle förlora jobbet om hon berättade för någon. Andra ska ha blivit förföljda och trakasserade via mejl.

"Honest trailers" är en satirserie, som driver med trailers för stora filmer och tv-serier. Programmet har sammanlagt 157 miljoner visningar på Youtube och det nominerades tidigare i år till en Emmy. Kanalen "Screen Junkies", som visar serien, har över sex miljoner prenumeranter.