TT-Feature

Aldean hedrade Petty och Las Vegas

TT-Feature Artikeln publicerades

"Den här veckan bevittnade vi en av de värsta tragedierna i amerikansk historia. Precis som alla andra kämpar jag med att förstå vad som hände den kvällen och hur vi ska kunna plocka upp skärvorna och börja läka".(TT)

"Den här veckan bevittnade vi en av de värsta tragedierna i amerikansk historia. Precis som alla andra kämpar jag med att förstå vad som hände den kvällen och hur vi ska kunna plocka upp skärvorna och börja läka".

Så sade countryartisten Jason Aldean i underhållningsprogrammet "Saturday night live", där han gjorde ett plötsligt gästframträdande i går kväll. Han hedrade samtidigt Tom Petty, som dog i måndags, genom att spela en cover på en av hans mest kända låtar: "Wont back down", skriver E Online.

Aldean stod på scenen och spelade på konserten där minst 58 människor sköts ihjäl och över 500 skadades i Las Vegas för en vecka sedan. Aldean ställde omedelbart in en rad spelningar men återupptar sin USA-turné den 12 oktober.

"Att gå ut på scenen igen kommer att vara väldigt svårt och känslosamt för oss, men vi kommer att ta oss igenom det tillsammans och hedra de människor som miste livet. Vi kommer att göra det enda vi kan - spela våra låtar för dem", har han tidigare sagt i ett uttalande.