Blekingesport

Senaste från Blekingesport

Connies kommentarer

 • Lewis Hamilton skakade champagneflaskan och riktade sedan strålen rakt i ansiktet på Liu Siying. Hamiltons beteende väckte starka reaktioner, inte minst i hemlandet Storbritannien där man kallade det ”en skam för Storbritannien”.
  Foto:

 • Veckorna innan seriestarten fick Karlskrona HK lägga fokus på allt annat än det fokus borde ligga på. Idrott och alkohol är ingen gångbar kombination och det har inte minst Karlskrona HK fått erfara genom åren. Bilden är en illustration, seglarna på bilden har ingenting med artikeln att göra.
  Foto:

 • Enligt Lars Lagergren, docent i kultur och samhälle och lektor vid Institutionen för idrottsvetenskap och Jesper Fundberg, docent i etnologi och lektor i idrottsvetenskap, båda vid Malmö högskola, är det bara de tjejer som sätter upp egna mål, likt pojkarna och männens normer och värderingar för idrott, som kan känna sig hemma inom fotbollen.
  Foto:

 • En bild med några år på nacken. Också en bild som väcker frågor om kombinationen idrott och alkohol. Den är hämtad från damernas SM-final i bandy på Studenternas i Uppsala. Alldeles uppenbart var de så kallade bandyportföljerna fulla och visiteringen usel. Att Kareby förlorade finalen mot AIK brydde kanske den här unge pantsamlande Karebysupporten särkilt mycket då med tanke på utbudet på läktaren.
  Foto:

 • Beroende på hur man räknar så har Karlskrona HK under de två senaste säsongerna gjort ett totalt minus på 14 miljoner kronor i ett värstaläge. Tobias Larsson har som ordförande i Karlskrona HK det yttersta ansvaret för verksamheten.
  Foto: