Blekingesport

Senaste från Blekingesport

Connies kommentarer

 • Svensk orientering är en av många idrotter som försöker ställa om till en verksamhet där resultatet inte är i fokus i ungdomsidrotten, men debattens vågor går höga om det är rätt väg att gå eller inte.
  Foto:

 • Lewis Hamilton skakade champagneflaskan och riktade sedan strålen rakt i ansiktet på Liu Siying. Hamiltons beteende väckte starka reaktioner, inte minst i hemlandet Storbritannien där man kallade det ”en skam för Storbritannien”.
  Foto:

 • Veckorna innan seriestarten fick Karlskrona HK lägga fokus på allt annat än det fokus borde ligga på. Idrott och alkohol är ingen gångbar kombination och det har inte minst Karlskrona HK fått erfara genom åren. Bilden är en illustration, seglarna på bilden har ingenting med artikeln att göra.
  Foto:

 • Enligt Lars Lagergren, docent i kultur och samhälle och lektor vid Institutionen för idrottsvetenskap och Jesper Fundberg, docent i etnologi och lektor i idrottsvetenskap, båda vid Malmö högskola, är det bara de tjejer som sätter upp egna mål, likt pojkarna och männens normer och värderingar för idrott, som kan känna sig hemma inom fotbollen.
  Foto: