Blekingesport

Mer Blekingesport

Connies kommentarer

 • En bild med några år på nacken. Också en bild som väcker frågor om kombinationen idrott och alkohol. Den är hämtad från damernas SM-final i bandy på Studenternas i Uppsala. Alldeles uppenbart var de så kallade bandyportföljerna fulla och visiteringen usel. Att Kareby förlorade finalen mot AIK brydde kanske den här unge pantsamlande Karebysupporten särkilt mycket då med tanke på utbudet på läktaren.
  Foto:

 • Beroende på hur man räknar så har Karlskrona HK under de två senaste säsongerna gjort ett totalt minus på 14 miljoner kronor i ett värstaläge. Tobias Larsson har som ordförande i Karlskrona HK det yttersta ansvaret för verksamheten.
  Foto:

 • Toppningar inom idrott och föreningars krav på föräldrar är ständiga diskussionsämnen. Två insändare i slutet av förra året aktualiserar än en gång två för idrotten viktiga frågor.
  Foto:

 • Det finns en ovilja att utbilda sig för uppdrag kopplade till att sitta i föreningsstyrelser. I utredningen "Förtroendevalda i stormens öga – ordförandes syn på kompetens och lärande i idrottsföreningar” pekas det ut alternativa lösningar för att nå rätt kompetens.
  Foto: