Blekingesport

Senaste från Blekingesport

Connies kommentarer

 • Att vara domare är ofta att vara utsatt. Svenska Friends skriver i en analys av svenska ishockeydomares miljö att den framstår som extremt fientlig och kränkande i en jämförelse med en medarbetarenkät på ett genomsnittlig svensk arbetsplats.
  Foto:

 • Linnéa Claeson (till höger) spelar i Skuru IK. Som handbollsstjärna i landets högsta serie drog hon snabbt blickarna till sig på grund av att hon tagit ställning som feminist och i jämställdhetsfrågor. Män med skev kvinnosyn var inte sena att agera, Linnéa Claeson har svarat med att lägga ut konversationer hon haft med dessa anonyma män på sitt instagramkonto.
  Foto:

 • Publiken i förgrunden ser en match i Eleague i Atlanta mellan två lag som spelar Counter Strike. Nu kan e-sport bli en del av Riksidrottsförbundets familj.
  Foto:

 • Kanske en lösning kan vara att redan från start öronmärka och fondera en del av det pengaregn som kommer att falla över SHL-klubbarna så att elitlicensen tryggas över tid.
  Foto:

 • Att vara ungdomsledare, oavsett sport, är oftast något fantastiskt, men det kan också, som i den här tränarens brev till ”Käre hockeyförälder”, ha sina avigsidor. Personerna och lagen på bilden har inget som helst samröre med artikeln.
  Foto: