Blekingesport

Senaste från Blekingesport

Connies kommentarer

  • Måndagen den 15 oktober 1979 kunde lokalpressen berätta om att Mjällby AIF för första gången kvalificerat sig för allsvenskan. På bilden är det Flemming Pehrson som kastar sig fram och nickar in 1–0-målet mot Grimsås.

  • Säsongen 2017–2018 var 19 av 47 föreningar i division 1 i ishockey i ett kontrollår eftersom man inte uppfyllde reglerna för att få förnyad licens. Inför den här säsongen sattes 14 lag under bevakning och beviljades dispens. I den södra division 1-serien var det Helsingborg, Kristianstad, Krif och Mörrum eftersom de inte klarade kravet på 100 000 kronor i eget kapital.
    Foto:

  • Svensk damishockey har många utmaningar. En är gamla strukturer. En annan är att mannen blir norm när kvinnliga ishockeyspelare ska sätta in sin ishockey i ett perspektiv. Spelaren på bilden har inget samband med texten.
    Foto:

  • En undersökning visar att dagens ungdomar inte ser föreningsidrotten som en del av att vara vuxen. Det intressanta är att när de pratar om ledare så handlar det mer om hur ledare borde vara snarare än att de själva skulle bli ledare som vuxna.
    Foto: