Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons

”Tobbe” avslutar på topp – mästare igen

Hur avslutar man karriären i världens tuffast tänkbara liga?
Varför inte bli mästare?
Tobias Karlsson och SG Flensburg Handewitt säkrade ligatiteln under söndagseftermiddagen.
Handboll • Publicerad 9 juni 2019
Tobias Karlsson och hans SG Flensburg Handewitt kan återigen titulera sig tyska mästare efter att ha lyckats bäst i ligan efter 34 omgångars spel.
Tobias Karlsson och hans SG Flensburg Handewitt kan återigen titulera sig tyska mästare efter att ha lyckats bäst i ligan efter 34 omgångars spel.Foto: Privat

Detta efter att ha bortabesegrat Bergischer HC med 27–24 och den 50 mil långa hemresan till Flensburg lär bli en klang- och jubelföreställning.

”Tobbe” hyllades redan innan matchen av hemmalaget och trots smällen som tvingades honom att kliva av den senaste matchen var han tillbaka i matchdugligt skick. Försvarsgeneralen avslutade på topp genom att spela hela matchen.

Annons

Danske Rasmus Lauge spelade framför Karlsson i Flensburgs 5-1-försvar och laget hade hygglig kontroll på händelserna genom hela matchen.

Nu väntar en ny karriär som team manager för det svenska handbollslandslaget samt som en av stöttepelarna i HIF Karlskronas sportgrupp.

Jerry NilssonSkicka e-post
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons