Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons

Sur förlust för Karlskrona Handboll

Karlskrona Handboll var på väg mot viktiga poäng i kampen om nytt kontrakt.
Men en punktmarkering satte stopp för Karlskronatjejerna.
Linköping • Publicerad 25 februari 2018
Hilde Andersson och Karlskrona Handboll föll tungt i Linköping.
Hilde Andersson och Karlskrona Handboll föll tungt i Linköping.Foto: Andreas Blomlöf

Karlskrona Handboll såg ut att gå mot viktiga poäng i kampen om nytt division 1–kontrakt. Men de sista tio minuterna mot LP Linköping blev en mardröm.

– De punktade Hilde (Andersson) under de sista tio minuterna och då fick vi svårt att producera framåt, säger tränaren Pernilla Andersson.

Annons

Karlskrona Handboll ledde den viktiga matchen i 56 minuter, men trots det så stod LP Linköping som segrare i slutet med slutresultatet 17–16.

– Det är alltid surt att förlora, men extra surt när det är med uddamålet.

Fyra matcher återstår av division 1 södra och Karlskrona Handboll ligger just nu på en kvalplats med tre poäng upp till säker mark.

– Det är verkligen inte kört och det får vi inte tro. Vi har ny match på fredag nu och sedan möter vi Baltichov som vi spelat bra mot i tidigare matcher. Några poäng där och vi är med igen.

Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons