Det blev inga poäng för IFK Karlshamn borta mot Älmeboda/Linneryd.
Matchen var jämn i 70 minuter, men dog matchen.
Älmeboda • Publicerad 2 juni 2018 • Uppdaterad 3 juni 2018
Det blev en tung smäll för IFK Karlshamn borta mot Älmeboda/Linneryd.

I 70 minuter var IFK Karlshamn med i jakten på poäng mot Älmeboda/Linneryd. Men när hemmalaget gjorde 2–0 på en hörna föll IFK ihop och förlorade till slut med 5–1.

– Det var jobbiga sista 20 minuter. Efter 2–0-målet dör matchen helt för vår del och tyvärr rinner det i väg, säger IFK:s tränare Stefan Liljegren efter matchen.

IFK Karlshamn hade fem man borta till matchen, men lyckades skrapa ihop tillräckligt mycket för en kvittering innan Älmeboda/Linneryds 2–0-mål.

– Vi har bland annat en ribbträff och några andra bra chanser.

Men i stället var det Älmeboda/Linneryd som gjorde målen, de flesta på kontring när IFK satsade allt framåt.

– Vi gav det en ärlig chans, men det räckte inte. Älmeboda/Linneryd är duktiga på hemmaplan och vi ska väl egentligen inte ha så stor chans här.

Serien är jämn och IFK Karlshamn ligger fortfarande över det negativa strecket. Nästa helg väntar Osby på hemmaplan.