Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons

Stina Nilsson ser ut att missa VM

Stina Nilsson ser ut att missa skid-VM i Seefeld nästa månad.
Sprintstjärnan skadade sig i världscuptävlingarna i estländska Otepää förra helgen och nu visar det sig att det rör sig om en ordentlig bristning i baksidan av låret.
Skidor • Publicerad 23 januari 2019
Stina Nilsson i samband med sprintfinalerna i estländska Otepää. Det var där hon olyckligt skadade sig.
Stina Nilsson i samband med sprintfinalerna i estländska Otepää. Det var där hon olyckligt skadade sig.Foto: Terje, Pedersen

"Sannolikheten att Stina Nilsson kommer till start på VM i Seefeld i februari är väldigt liten, men vi vill i dagsläget inte utesluta deltagande", säger landslagschefen Rikard Grip i ett pressmeddelande.

Skid-VM i Seefeld inleds den 19 februari.

Annons

Förbundet hälsar att Stina Nilsson i nuläget inte vill göra sig tillgänglig för intervjuer. Däremot kommer hon med ett kortare uttalande:

– Skador kommer sällan lägligt, inte heller den här gången. Nu kommer mitt tålamod verkligen att få jobba på helvarv ett tag och jag får helt enkelt ta en dag i taget, säger Nilsson.

På sitt Instagram-konto skickar hon en hälsning genom Björn Afzelius odödliga rader: ”Det sägs att ovan molnen är himlen alltid blå. Men det kan vara svårt att tro när man inte ser den”.

VM-drömmen ser ut att ha gått i tusen bitar.

(TT/Blekingesport)

Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons