Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons

Savic i comeback när IFK tog ny seger

En comebackande André Savic fanns med i det IFK Karlskrona som tog elfte segern i handbollstvåan, 30–28 borta mot Trelleborg.
– Jag tror inte han har spelat med IFK på två-tre år, starkt av honom att åka ned från Stockholm när vi har skadeproblem, säger tränare Nicklas Martinsson.
Trelleborg • Publicerad 7 januari 2018

Ett nedtränat och lite ringrostigt IFK Karlskrona inledde matchen borta mot Trelleborg aningen segt.

– Det kändes att vi var lite osäkra på var vi stod någonstans, killarna har haft tid att låta höstens framgångar sjunka in och det är inte så lätt att vara jagad i serien, säger IFK-tränaren.

Annons

Hemmalaget tog kommandot i inledningen av matchen, men IFK kom igen och efter att ha tagit kommandot med 10-9 så släppte laget aldrig ledningen igen.

Victor Grevstad gjorde tolv mål för IFK.
Victor Grevstad gjorde tolv mål för IFK.Foto: LENA EHRING

– En gedigen insats, vi måste inse att vi inte kan vinna med 15 mål i varje match, alla vill att det ska gå lätt men det kommer att bli tuffa matcher framöver, säger Martinsson, som med tio minuter kvar coachade bara för att hålla undan till seger.

Plus till tolvmålsskytten Victor Grevstad, till Sebastian Nordahl som var tillbaka efter två veckors sjukdom samt till André Savic.

Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons