Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons

Roger Jönsson tillbaka i Olofströms IK

Roger Jönsson var framgångsrik som sportchef i Olofströms IK under ett par säsonger. Sedan bar det av till IK Oskarshamn.
Nu är han tillbaka i OIK.
Olofström • Publicerad 12 juli 2018
Roger Jönsson är tillbaka i Olofströms IK.
Roger Jönsson är tillbaka i Olofströms IK.Foto: Daniel Svensson

Roger Jönsson, som även har varit spelare i OIK, lämnade klubben efter säsongen 2010–2011 för att bli sportchef i IK Oskarshamn. Där stannade Jönsson under sex säsonger.

Nu är det dags för Jönsson att återvända till sin moderklubb där han kommer att bli huvudansvarig för hockeygymnasiet och juniorlagen. Han kommer också att vara huvudtränare för J18-laget.

Annons

– Vi i styrelsen är mycket nöjda med att Roger kliver in i klubben igen. Rogers erfarenhet som ledare på hög nivå samt som spelare med en 20-årig karriär, i allt från division 2 och upp till SHL samt franska ligan, kommer att vara guld värd för utvecklingen av klubbens J-organisation. Killarna på vårt hockeygymnasium kommer att ha en riktigt vass mentor i Roger, skriver klubben på sin webbsajt.

Olofströms IK jobbar också för att hitta en huvudtränare till J20-laget också.

Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons