Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons

Oavsett vad – White Angels ställer upp

”Alltid oavsett” är devisen när det kommer till supporterskapet kring Krif Hockey.
– Vi är redo att köra upp lagets utrustning till Boden, hälsar Mattias Johansson i White Angels.
Kallinge • Publicerad 5 mars 2018
White Angels är redo att köra upp spelarnas utrustning till Boden.
White Angels är redo att köra upp spelarnas utrustning till Boden.Foto: Bo Åkesson

Laget får som bekant spela mot Boden i play off 2 och lagom till torsdag kväll ska de på något sätt ha tagit sig till Norrbotten.

Klart är att supporterklubben White Angels har samlat ihop ett gäng som är redo att köra upp klubbor, skydd, hjälmar, skridskor och allt annat som behövs för att laget ska kunna skrinna ut på isen i Björknäshallen.

Annons

– Vi har fått ihop ett gäng, men det återstår en del frågetecken än så länge innan det blir skarpt läge, säger Johansson som väntar på ett besked hur Krif tänker i frågan.

Entusiasterna i supporterklubben har för vana att ställa upp. Den senaste långresan med utrustning gjordes till Piteå, åtta mil söder om Boden, bara för något år sedan.

White Angels plan är att två-tre personer kör upp utrustningen samtidigt som två-tre personer flyger upp med laget. När matchen är klar byter supportrarna plats och puttrar, respektive flyger, hemåt.

”Vad säger ni Krif Hockey? Ge oss några flygbiljetter, lite mat och inträde på matchen så är vi redo!” skriver White Angels på sin hemsida.

Jerry NilssonSkicka e-post
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons