Sport

Oavsett vad – White Angels ställer upp

Kallinge Artikeln publicerades
White Angels är redo att köra upp spelarnas utrustning till Boden.
Foto: Bo Åkesson
White Angels är redo att köra upp spelarnas utrustning till Boden.

”Alltid oavsett” är devisen när det kommer till supporterskapet kring Krif Hockey.

– Vi är redo att köra upp lagets utrustning till Boden, hälsar Mattias Johansson i White Angels.

Laget får som bekant spela mot Boden i play off 2 och lagom till torsdag kväll ska de på något sätt ha tagit sig till Norrbotten.

Klart är att supporterklubben White Angels har samlat ihop ett gäng som är redo att köra upp klubbor, skydd, hjälmar, skridskor och allt annat som behövs för att laget ska kunna skrinna ut på isen i Björknäshallen.

– Vi har fått ihop ett gäng, men det återstår en del frågetecken än så länge innan det blir skarpt läge, säger Johansson som väntar på ett besked hur Krif tänker i frågan.

Entusiasterna i supporterklubben har för vana att ställa upp. Den senaste långresan med utrustning gjordes till Piteå, åtta mil söder om Boden, bara för något år sedan.

White Angels plan är att två-tre personer kör upp utrustningen samtidigt som två-tre personer flyger upp med laget. När matchen är klar byter supportrarna plats och puttrar, respektive flyger, hemåt.

”Vad säger ni Krif Hockey? Ge oss några flygbiljetter, lite mat och inträde på matchen så är vi redo!” skriver White Angels på sin hemsida.