Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons

Målvaktsrockaden i KHK

Henrik Lundberg stannar i Södertälje SK säsongen ut. Istället stärker Karlskrona HK upp med 21-årige Oscar Fröberg som tredjemålvakt. Dessutom lånas backen Akim Aliu ut bekräftar sportchefen Patric Larsson.
Karlskrona • Publicerad 15 februari 2018

Med bara timmar kvar till deadline vid midnatt i kväll så har KHK gjort dagens första spelaraffär. Henrik Lundberg, som i måndags lånades ut till allsvenska SSK i en match, blir nu kvar i klubben säsongen ut.

Istället plockar KHK in Almtunas Oscar Fröberg.

Patric Larsson, sportchef i Karlskrona HK.
Patric Larsson, sportchef i Karlskrona HK.Foto: Staffan Lindbom
Annons

– En bra lösning för alla inblandade. Vi har Jönsson och ”Honken” på plats, och Oscar får matchträning i Almtuna. Dessutom får Henrik Lundberg istid och får spela matcher med SSK, säger sportchef Patric Larsson i ett pressmeddelande.

Backen Akim Aliu lämnar KHK efter bara en månad och ny klubbadress blir IK Pantern dit han går på lån. Bloggaren MrMadhawk var först med uppgifterna som senare bekräftades av KHK.

– Vi har inte riktigt fått ut det vi vill av Akim och därför har vi tagit beslut att låna ut honom. Beslutet är taget i samförstånd med Akim själv. Vi önskar honom lycka till i Pantern, säger Larsson i ett pressmeddelande.

Aliu hann därmed bara med sex matcher i KHK-tröjan sedan debuten i januari.

Någon ny spelare på gång?

– Inte än, skriver Larsson i ett sms till Blekingesport.

Henrik FlemmingSkicka e-post
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons