Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons

Lusth svingar hårt mot KHK:s konkurrent

Karlskrona HK:s tränare Mats Lusth ger i Sportbladet en rejäl känga till de styrande i allsvenska Mora IK, som är Lusths moderklubb.
– Det är för mycket okunnigt folk som sitter på våning två och tre på kansliet, säger han till tidningen, med en markering mot vd:n Peter Hermodsson.
Ishockey • Publicerad 20 november 2019
Karlskrona HK:s tränare Mats Lusth tycker till om ledningen i Mora IK
Karlskrona HK:s tränare Mats Lusth tycker till om ledningen i Mora IKFoto: Staffan Lindbom

Mats Lusth följer Karlskrona HK:s konkurrenter och kanske moderklubben Mora lite extra.

Efter Moras kick av tränaren Jeff Jacobs säger KHK-tränaren så här till Sportbladet:

Annons

– Min grundkritik är att ledningen har blivit större än föreningen, och så får det inte vara. Det är alltid klubbmärket som gäller och alla beslut ska tas för föreningens bästa. Jag tycker det är för mycket okunnigt folk i ledningen och Mora IK drivs inte framåt.

Det är styrelsen och den operativa ledningen med Peter Hermodsson, klubbdirektör, och sportchefen Peter Iversen som får klä skott för Lusths svingar.

– Och Hermodsson är högst upp, han är vd eller vad nu titeln är. Ska man jobba för Mora IK så är det inte för att få en högre social status eller en titel. Man ska brinna för föreningen. Det är kanske dags att kika på hur ledningen jobbar, sopa rent och få in frisk luft.

Bosse JohnssonSkicka e-post
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons