Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons

Krif har gjort klart med SHL-målskytt

Krif Hockey fortsätter att värva nytt.
En hemvändare är klar för kommande säsong.
Forwarden Victor Laz ansluter till truppen.
Kallinge • Publicerad 21 maj 2019
Victor Laz Kik hockey
Victor Laz Kik hockeyFoto: Bosse Nilsson

Victor Laz har Krif som moderklubb och spelade förra säsongen i Kristianstads IK som han var med och spelade upp i hockeyallsvenskan. Dessförinnan har han spelat med Tingsryds AIF och var under säsongen 2017/2018 även utlånad till Krif ett antal matcher.

22-åringen är en spelare som är skolad i Rögle och har även noterats för en match med SHL-laget där han stod för ett mål och en assist. Han är en målfarlig offensiv forward med bra skridskoåkning.

Annons

– Jag är jättetaggad på kommande säsong och tycker det ska bli grymt kul att spela hemma i Kallinge framför all publik och fansen som alltid varit otroligt bra. Tobbe (Karlsson) och Emil (Ivansson) har gett mig väldigt bra intryck, säger han till klubbens hemsida.

– Jag är en offensiv forward som har bra skridskoåkning och gillar att producera framåt. Jag ser väldigt mycket fram emot denna säsongen och träffa killarna i laget, och jag tror att vi kommer bjuda på en rolig offensiv hockey, avslutar Victor Laz.

Sportchef Torbjörn Karlsson:

– Victor är en spelare med mycket skills. Var på plats när han slog igenom med Rögle. Jag stod i Karlskronas bås när han avgjorde matchen mot oss. Skador har gjort att hans utveckling har bromsats lite.

– Genom att komma hem till sin moderförening igen, kan han ta ny fart. Det är också en spelare som kan bryta mönster med sin kreativitet, säger Karlsson.

Tobbe Karlsson.
Tobbe Karlsson.Foto: Staffan Lindbom
Björn SkarpsvärdSkicka e-post
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons