Sport

Klart! Vi sänder FKK:s båda kvalmatcher

Karlskrona Artikeln publicerades
Vi sänder FK Karlskronas båda kvalmatcher.
Foto: Staffan Lindbom
Vi sänder FK Karlskronas båda kvalmatcher.

Nu är det klart.

Vi tv-sänder FK Karlskronas båda kvalmatcher mot Trollhättan, med start nu på onsdagkväll.

FK Karlskrona hade förnyat kontrakt i egna händer men blev passerade av Kristianstad FC i sista omgångens absolut sista minuter.

Därmed väntar kval i bäst av två matcher mot division 2-laget FC Trollhättan, som i sin förkvalgrupp besegrade Halmia och därefter kryssade mot Berga, det räckte till seger i trelags-kvalgruppen.

Första mötet spelas på Edsborgs IP i Trollhättan kl. 19.00, returen på Västra Mark på lördag kl. 14.00.

Blekingesport har i dag fått klartecken för att tv-sända båda matcherna.

– Det känns bra att kunna erbjuda våra prenumeranter att se FKK:s kvalmatcher efter det att de fått möjligheten att se lagets alla matcher under säsongen, säger Bosse Johnsson, sportchef på Blekingesport.

För icke prenumeranter går det att köpa matcherna för 79 kronor styck.

 

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Blekinge Läns Tidning och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.