Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons

Klart! Forwardskuggen förlänger med Krif

Rutinerade forwarden Viktor Holmqvist är klar för en fortsättning i Krif Hockey.
– Det känns väldigt bra att äntligen ha kråkan på plats. Jag uppskattar verkligen det tålamodet ”Tobbe” visat mig under våren, säger 27-åringen i ett pressmeddelande.
Kallinge • Publicerad 11 juli 2019
Viktor Holmqvist klar för fortsättning i Krif Hockey.
Viktor Holmqvist klar för fortsättning i Krif Hockey.Foto: Bo Åkesson

Viktor Holmqvist, som har Malmö Redhawks som moderklubb, kom till Krif från Kristianstads IK inför förra säsongen.

Han har sex säsonger i KIK men har dessförinnan även spelat hockeyallsvenskt med Malmö Redhawks.

Annons

Krif skriver att Viktor är en kugge som kommer att bli väldigt viktig med sin rutin och sitt driv i föreningens unga lag, både på och utanför isen.

– Jag känner klubben och klubben känner mig, så det känns skönt att vi fortsätter kriga vidare tillsammans här i höst och vinter, säger Viktor Holmqvist.

– Det ska bli kul och ta ännu större ansvar både på och utanför planen, ta fram sin rutin man skaffat sig genom alla dessa år i ligan. Vi kommer med allra största sannolikhet bli ett lag att räkna med så långt in på säsongen som möjligt, fortsätter han.

För egen del hoppas Holmqvist ta ytterligare kliv i den personliga utvecklingen.

– Poängmässigt sett till förra säsongen är jag nöjd, jag lyckades producera ganska bra utan att tillhöra någon av powerplay-formationerna. De blir ett mål att försöka slå mig in på de positionerna. Boxplay funkade också ganska bra under stora delar av förra säsongen och de är också något jag värderar väldigt högt och det ska vi fortsätta utveckla kommande säsong.

Viktor kommer den kommande säsongen spela i tröja nummer 63.

Bosse JohnssonSkicka e-post
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons