Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons

”Killarna har nog fått kvalfrossa”

Olofströms IBK går in i ett tufft skede av säsongen.
Sjukdomar och andra skavanker ställde till det i förlustmatchen mot Stanstad.
Stanstad • Publicerad 10 februari 2018
Andrej Jovic var inte nöjd efter matchen mot Stanstad.
Andrej Jovic var inte nöjd efter matchen mot Stanstad.Foto: Lena Ehring

Olofströms IBK går in i slutskedet av division 1–säsongen och ligger alltjämt på en andraplats i tabellen. Men formen är lite sisådär för laget. Under lördagen förlorade laget sin andra raka match.

– Killarna har nog fått kvalfrossa, men jag höjde rösten rejält i dag och sa att de inte förtjänar att spela kval om de uppträder såhär, säger tränaren Andrej Jovic.

Annons

Uppladdningen inför mötet med IK Stanstad har inte varit den bästa. Sjukdomar har stört laget och flera av nyckelspelarna matchades sparsamt i 8–4-förlusten.

– Vi har redan en tunn trupp så det har inte varit optimala förutsättningar, men nu måste sjukdomarna försvinna för vi går in i ett tufft matchande.

Olofström IBK har tre matcher på sju dagar och börjar mot serieledarna Växjö på fredag.

– Det gäller att vi gnuggar vidare och försöker hitta tillbaka till det som vi gjorde så bra innan.

OIBK satsade allt på ett kort i den sista perioden mot Stanstad. Laget hade känn på hemmalaget och tog ut målvakten i slutet av matchen. Då gjorde Stanstad två mål och avgjorde.

– De spelade en enkel innebandy och deras tränare påstod att det var en av deras bättre matcher i år. Vi skapade mycket, men deras målvakt var duktig, säger Jovic.

Per WiderbergSkicka e-post
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons