Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons

Hörviken norpar åt sig skyttekungen

Samir Blekic vann den interna skytteligan i Sölvesborgs GoIF i år.
Nu är han klart för en återkomst i Hörvikens IF.
Hörvik • Publicerad 11 december 2017 • Uppdaterad 12 december 2017
Samir Blekic byter SGIF mot Hörvikens IF.
Samir Blekic byter SGIF mot Hörvikens IF.Foto: Bo Åkesson

På måndagseftermiddagen presenterade division 3-nykomlingarna Hörvikens IF ett prima nyförvärv.

Med tio mål som yttermittfältare vann Blekic den gångna säsong SGIF:s interna målliga. I Hörviken, som han senast tillhörde höstsäsongen 2015, kommer 26-åringen att få en renodlad forwardsroll.

Annons

– Jag hade några klubbar att välja på, men varför det blev Hörviken 2018 är för att Jacob Lennartsson (tränaren) har varit rak och ärlig och sagt vad han förväntar sig av mig som forward och så tror jag mycket på Jacobs spelidé, säger Blekic till Hörvikens hemsida.

Sportchefen Mattias Bertilsson kommenterar värvningen så här: ”Värvningen av Samir känns fantastiskt bra. En målskytt av rang som älskar att göra mål och en spelare som kommer att smälta in bra i en redan homogen grupp. Han har tonvis med erfarenhet av spel i division 3 och kommer att komplettera vår forwardsuppsättning på ett bra sätt. ”

Henrik FlemmingSkicka e-post
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons