Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons

HIF kan sluta hoppas – ”Tobbe tackar för sig”

Det blir ingen comeback i HIF Karlskrona för handbollsstjärnan Tobias Karlsson.
Däremot berättar Karlsson att han kommer att lägga av med sin aktiva handbollskarriär och flytta hem till Sverige efter nästa säsong.
Karlskrona • Publicerad 26 mars 2018

Det är i en intervju med Sportbladet som Flensburgsspelaren säger att han ”inte kommer att spela i Sverige igen.

Därmed kan HIF Karlskrona, som liksom Karlskronasupportrarna säkerligen hoppats på en stjärnas återkomst i Karlskrona Idrottshall, eller ännu häftigare en återkomst i den nya eventarenan som är tänkt att stå klar årsskiftet 2018/2019.

Tobias Karlsson tackade för sig i landslaget efter OS 2016. Nu aviserar Karlsson att han inte kommer göra comeback i någon svensk klubb.
Tobias Karlsson tackade för sig i landslaget efter OS 2016. Nu aviserar Karlsson att han inte kommer göra comeback i någon svensk klubb.Foto: Fredrik Sandberg/TT
Annons

Tobias Karlsson är lagkapten i Flensburg-Handewitt och rankas fortfarande som en av världens främsta försvarsspelare även om han lade av i landslaget efter OS 2016. Han fyller 37 år i år och har ett år kvar på sitt kontrakt i Tyskland.

Nu slår han även fast att det inte blir någon comeback i Sverige, vare sig i HIF Karlskrona eller i någon annan klubb.

– Nej, det blir det inte. Inte som spelare i alla fall. Jag kommer inte att spela i Sverige igen, säger den nyblivne tvåbarnspappan till Sportbladet.

Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons