Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons

Grönqvist förlänger Mörrumsvistelsen

Han bytte Sölvesborgs IK mot Mörrums GoIS mitt under säsongen och blev en starkt bidragande faktor till division 1-avancemanget.
Nu är Andreas Grönqvist klar för nästa säsong.
Mörrum • Publicerad 22 maj 2018
Andreas Grönqvist dyker upp i Mörrum även kommande säsong.
Andreas Grönqvist dyker upp i Mörrum även kommande säsong.Foto: Jonas Gustafsson

15 poäng på 16 matcher. Andreas Grönqvists återkomst till Mörrums GoIS blev framgångsrik och nu har alltså klubben säkrat upp centern för kommande division 1-äventyr.

Grönqvist blir den tionde spelaren i det lagbygge som pågår som bäst.

”Det var en väldigt rolig säsong och häftigt att den slutade som de gjorde. Även om det såklart vore roligare om vi vetat direkt att vi gick upp. Just avancemanget och att det var ett skönt gäng gjorde att jag fick en liten nytändning. För min egen del gick det helt okej. Jag kom i det ganska fort”. Inför kommande säsong ska det bli roligt att spela Hockeyettan igen och att få visa att Mörrum Hockey hör hemma där”, säger Grönqvist till Mörrums hemsida.

Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons