Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons

Från KHK till spel i Mörrum

Martin Fransson.
Där har ni den sjunde backen i ordningen som är klar för spel i Mörrum och hockeyettan.
Ishockey • Publicerad 14 juni 2018
Martin Fransson kommer att spela i tröja nummer elva i Mörrum.
Martin Fransson kommer att spela i tröja nummer elva i Mörrum.Foto: Mörrums GoiS

20-åringen kommer närmast från spel i Karlskrona HK:s J20-lag och har en del rutin från seniorhockey åldern till trots. Han debuterade hemma i Lenhovda, i hockeytrean, redan som 14-åring.

Försvarsspelaren har även ett förflutet i Tingsryds juniororganisation.

Annons

27 poäng på 51 matcher i KHK-tröjan gjorde honom till den mest poängstarke backen i J20-laget.

– Förra säsongen gick väldigt upp och ner. Innan jul gick det tungt och vi var väldigt skadedrabbade men sedan efter jul så vände allt och vi fick många skadade spelare tillbaka. För min egen del så gick det bra och det var en väldigt rolig säsong, säger huvudpersonen i ett pressmeddelande.

– Jag ser fram emot nästa säsong i Mörrum. För min egen del hoppas jag att jag kommer utvecklas och etablera mig inom seniorhockeyn. Jag vill också bidra mycket till laget.

Jim Känno, från Mörrums sportgrupp, om nyförvärvet:

– Martin Fransson är en allroundback med bra storlek som vi förväntar oss att ha nytta av i alla delar av spelet. Fransson är som några av våra andra nya spelare, ung med hög potential. Vi vill ha spelare som vill framåt oavsett ålder eftersom vi är övertygade om att vi har en verksamhet som utvecklar individen.

Jerry NilssonSkicka e-post
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons