Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons

Förre Mjällbytränaren tar över Trelleborg

Det blir Peter Swärdh som ska försöka ta Trelleborgs FF tillbaka till allsvenskan.
Swärdh har anställts i en ny roll som tränare och manager i superettanklubben.
Fotboll • Publicerad 3 januari 2019
Peter Swärdh är tillbaka i en tränarroll.
Peter Swärdh är tillbaka i en tränarroll.Foto: Patric Söderström/TT

"Med över 20 års erfarenhet från elitfotbollen har han precis vad som krävs", säger klubbdirektören Mattias Kronvall till TFF:s hemsida.

"Trelleborgs FF är en genuin förening med många möjligheter och det ska bli spännande att vara med och utveckla föreningen på kort och lång sikt", säger Swärdh.

Annons

Swärdhs senaste tränaruppdrag var i Kalmar FF där han fick sparken sommaren 2017. Tidigare har han tränat bland annat Mjällby, Helsingborg och Åtvidaberg. Swärdh senaste uppdrag var som sportchef i Landskrona, men där tvingades han lämna redan efter sex månader.

I Trelleborg får han hjälp av de tidigare assisterande tränarna Kristian Haynes, som har bland annat har spelat i Mjällby, och Magnus Andersson, deras ansvar utökas i den nya organisationen. (TT-BS)

Thomas CedergrenSkicka e-post
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons