Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons

TV: Se HIF:s segerdans efter ödesmatchen

Det blev svettigt värre men till slut var det HIF Karlskrona som stod som segrare i ödesmatchen hemma mot AIK.'
25–23 skrevs slutresultatet till.
Karlskrona • Publicerad 27 februari 2019
Det var bra tryck på läktaren mest hela tiden, men när HIF-segern var ett faktum höjdes ljudnivån rejält i Karlskrona idrottshall.
Det var bra tryck på läktaren mest hela tiden, men när HIF-segern var ett faktum höjdes ljudnivån rejält i Karlskrona idrottshall.Foto: BO AKESSON

Här saknas innehåll

Annons

HIF Karlskrona ryckte åt sig en femmålsledning i den andra halvleken och såg ut att gå mot en klar seger.

Det blev allt annat än det. AIK gjorde fyra raka mål och det blev match hela vägen in i kaklet.

Nacor Medina svarade för kvällens läckraste framspelning när bakom ryggen studsade fram bollen till Nicklas Grundsten som gjorde 24–22 med knappt två minuter kvar att spela.

Det var spiken.

HIF Karlskrona brukar dra längsta strået i täta matcher med bottenkollegorna i handbollsligan. Det är sedan gammalt och onsdagens urladdning var inget undantag.
HIF Karlskrona brukar dra längsta strået i täta matcher med bottenkollegorna i handbollsligan. Det är sedan gammalt och onsdagens urladdning var inget undantag.Foto: BO AKESSON

HIF Karlskrona glider nu ifrån AIK med två poäng och har fem ned till stockholmarna på nedflyttningsplats i handbollsligan, AIK dock med en match mindre spelad.

Här saknas innehåll

bild 1/8
Annons

Bosse JohnssonSkicka e-post
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons