Mjällby tillbaka i serieledning efter målfesten

Mjällby AIF är tillbaka i serieledning i superettan efter en rejäl urladdning i den första halvleken borta mot Trelleborgs FF.
”Vi ska tillbaks”, skanderade de tillresta Mjällby-supportrarna och chansen finns i högsta grad efter 3–0-segern på Vångavallen.
Fotboll • Publicerad 25 september 2019
Fotboll, superettan

Trelleborgs FF–Mjällby AIF 0–3 (0–3)

Målen: 0–1 (3) Joel Nilsson, 0–2 (26) Jesper Gustavsson, 0–3 (30) Jesper Löfgren.

Mjällby: CArljohan Eriksson: Mohanad Jeahze, Jesper Löfgren, Max Watson, Adi Terzic – Bubacarr Jobe (77), Viktor Gustafson, David Löfquist, Jesper Gustavsson (82), Joel Nilsson, Erik Pärsson (63).

Ersättare: Charbel Georges (63), Taylor Silverholt (77), Mirza Halvadziv (82).

Topp 3

Mjällbys bästa spelare

3: Viktor Gustafson: Vilket spelsinne den killen har, han vårdar bollen och hittar öppningar i anfallsspelet.

2: Jesper Gustavsson: Ett energiknippe på mitten som kämpar och sliter och den här kvällen fick göra sitt första seniormål för Mjällby.

1: Carljohan Eriksson: I försvarslinjen, som var bra överlag får Eriksson poängen efter sin svettiga räddning på Saifus vändning och närskott.

Tränare Milos Milojevic gjorde flera ändringar inför mötet mot BP, och gjorde detsamma till bortamötet med Trelleborg.

In igen i laget mot Trelleborg kommer Jesper Löfgren, Joel Nilsson, David Löfquist och Viktor Gustafson och lagförändringen blev lyckad.

Joel Nilsson gjorde 0–1 redan i den tredje minuten och med halvtimmen spelad hade Listerlaget stängt matchen efter ytterligare två mål.