Danielsson: ”Det blev lite stökigt”

Ronneby IK gjorde två bra perioder.
Men det räckte inte till poäng i en stökig match mot IK Guts.
Ronneby • Publicerad 14 januari 2018

Det var Ronneby som tog ledningen med 1–0, men IK Guts vände till 2–1. Sju minuter in i den andra perioden var det 3–3 och RIK hade kommit tillbaka efter två underlägen.

Avgörandet i matchen kom lite senare i mittperioden. Under drygt två minuter gjorde Guts två mål och det skulle inte RIK kunna svara på.

– Det var ett par misstag som de utnyttjade, säger Ronnebytränaren Emil Danielsson.

I den sista perioden försökte RIK resa sig, men massor av utvisningar störde. Domaren blåste för åtta tvåminutersutvisningar och en tia.

– Det blev lite stökigt, men det blir det när man blåser för sex man på isen efter att man har plockat ut målvakten, säger Danielsson.

– Visst kan man göra misstag, men inte i så pass avgörande lägen.