Ci85 var i förarsätet inför den sista perioden i bottenmötet mot Slätafly.
Men då tappade laget allt.
Torsås • Publicerad 9 februari 2018
Tung förlust för Ci85.
Tung förlust för Ci85.Foto: Jonas Gustafsson

Viktiga poäng stod på spel för Carlshamn under fredagskvällen i Torsås. Ci85 är bara en placering ovanför nedflyttningsstrecket på bättre målskillnad. Motståndet Slätafly ligger också pyrt till och var inför kvällen bara två poäng för Ci85.

Matchen var med andra ord otroligt viktig och efter de två första perioderna såg det bra ut för bortalaget. Ci85 ledde med 3–2 efter två mål från Markus Eriksson och ett från Kristian Nilsson.

Men i den sista perioden tappade laget allt. Slätafly kvitterade bara 30 sekunder in i perioden och gjorde sedan tre mål under matchen tio sista minuter och tog viktiga poäng i kampen om nytt kontrakt.

Målen Ci85: Markus Eriksson 2, Kristian Nilsson.