Sport

Agnetas första SM-guld

bangolf
Agneta Harrysson vann oldtimers och tog sitt första SM-guld.
Agneta Harrysson vann oldtimers och tog sitt första SM-guld.

I helgen spelades Inomhus-SM i bangolf på Asarums EB-anläggning.

Under de två tävlingsdagarna var det mycket jämnt i samtliga klasser.

Det blev två guld och ett brons till Blekingespelare. Agneta Harrysson spelade hem Guldet i klassen oldtimers Damer och Jonathan Rydberg i klassen Herrjuniorer. Wilma Harrysson tog bronset i Damklassen.

Agneta har tidigare två brons från SM och har då stått på pallen med samma spelare som idag men nu kom alltså det första SM-guldet.

Jonathan blev den mest överlägsna segraren under mästerskapet och han vann herrjuniorklassen med hela 18 slag. Jonathan var även totalbäst med snittet 20,3.

För Wilma stämde spelet bra under söndagen och spelade upp sig från den fjärdeplats hon hade efter lördagens spel till att gå förbi och knipa bronset.

Olofströms Jonathan Rydberg vann herrjuniorerna
Olofströms Jonathan Rydberg vann herrjuniorerna
Wilma Harrysson kom trea.
Wilma Harrysson kom trea.
Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Blekinge Läns Tidning och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.