Sölvesborgs prideparad kan få känt komiskt besök

Sölvesborg Artikeln publicerades

Magnus Betnér tänker dyka upp på Sölvesborgs prideparad 2020. Det har annonserat via Instagram och Facebookgruppen ”Jag ska gå i Sölvesborgs prideparad 2020”.

Pride flagga brukshundsklubben Frida Elofsson.
Foto: LENA EHRING
Pride flagga brukshundsklubben Frida Elofsson.

Prideparaden i Sölvesborg har dragit stor uppmärksamhet sedan kommunens nya flaggpolicy som bland annat stoppar regnbågsflaggan från att svaja på kommunens byggnader. En Facebook-grupp som heter ”Jag ska gå i Sölvesborgs prideparad 2020”har över 1 000 personer som kommer och 6 000 intresserade.

Nu har komikern Magnus Betnér även han anmält sitt intresse, som Sydöstran var först med att rapportera. Komikern la under gårdagen upp en skärmdump på Facebookgruppen där det syns att han kommer. I statusen på Instagram har han även skrivit ordet: ”lätt!”.

Magnus Betnér säger att han kommer till prideparaden i Sölvesborg 2020.
Foto: ERIK MÅRTENSSON / TT
Magnus Betnér säger att han kommer till prideparaden i Sölvesborg 2020.
Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Blekinge Läns Tidning och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.