Krockade vid nedfallet träd

Svängsta Artikeln publicerades

Den ene bilisten bromsade för ett nedfallet träd. Då smällde det i bakänden.

Trafikolycka inträffade på på väg 126 vid Öjavad vid 5.30-tiden på onsdagsmorgonen.

Räddningstjänst, ambulans och polis skickades till platsen.

– Det var en Volvo som stannade för ett nedfallet träd, och bakomvarande höll inte tillräckligt avstånd. Det smällde i bakänden, säger Joacim Åberg vid räddningstjänsten till BLT vid 7.30-tiden.

En tredje bilist ska ha varit på platsen i samband med händelsen, men blev inte inblandad i olyckan.

Ingen person ska ha behövt åka med ambulans.

Det var stor påverkan på trafiken under någon timme.

Trafikverket har varnat för helt eller delvis fallna träd runt om i Blekinge under morgonen. Vid niotiden handlar det bland annat om ett träd över vägbanan på väg 591, vilket orsakat påverkan på trafiken mellan Ebbemåla och Nordanskog, i båda riktningarna. Personal ska vara på väg och räknar med att ha avhjälpt det hela till tiotiden.

Texten uppdateras.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Blekinge Läns Tidning och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.