Sopbil och personbil i krock – vägen stängdes av

Mjällby ,
Foto: Lars Ohlsson

Vid 12-tiden fick SOS larm om en trafikolycka på Stibyvägen. En personbil hade kolliderat med en sopbil.

Enligt Trafikverket var det i och med olyckan stor påverkan på trafiken på väg 501 mellan Stiby och Hällevik, i båda riktningarna, preliminärt till klockan 13.30.

Det visade sig vara en personbil som kört in i sopbilen bakifrån och blivit ordentligt tillknycklad. Tre personer ska ha drabbats. Samtliga ska ha varit ute ur fordonet när larmet kom.

– Räddningstjänsten lämnade olycksplatsen vid 13-tiden. Jag har inte fått några rapporter om att någon behövt föras iväg med ambulans, säger Magnus Kärvhag vid räddningstjänsten.

 

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Blekinge Läns Tidning och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.