Åtal: Drogpåverkad körde in i parkerad bil – smet

Sölvesborg ,

Den körkortslöse, drogpåverkade 30-åringen ska ha kört in i en parkerad bil, och sedan stuckit från olycksplatsen. Nu åtalas han för flera brott.

Det var i mitten av juni som trafikolyckan inträffade på Nettelbladsgatan. 30-åringen misstänks inte bara ha smitit från platsen, där han kört på en parkerad personbil. Han saknade dessutom körkort och var drogpåverkad.

Han stannades på Munkvägen och ett test visade att han använt kokain, amfetamin och rad andra narkotiska medel. Han hade vidare amfetamin på sig, vilket han också åtalas för.

Mannen förnekar såväl grov olovlig körning, rattfylleri, två fall av ringa narkotikabrott samt smitning från trafikolycksplats.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Blekinge Läns Tidning och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.