Vad är det bästa med Ronneby?

Ronneby

På sidorna 4-5 i dagens BLT berättar vi om Ronnebys positiva sidor. Här ger några Ronnebyprofiler svar på vad de gillar bäst med Ronneby.

Foto:
Annika Grünfeld, Nyföretagarcentrum:
– Att det finns ett stort engagemang från kommunen för det ser man överallt att de bryr sig. Sen är det oerhört vackert här och jag blir varm i hjärtat när jag ser ån.
Foto:

Torbjörn Lind, näringslivschef Ronneby: – Företagsklimatet. Det är mycket saker som går åt rätt håll när det gäller näringslivet. Sen har även bilden av Ronneby utanför staden blivit mer positiv känner jag.

Foto:
Lena Israelsson, Moderaterna: – Livskvalitén av att ha närheten till natur, skärgård och golfbanan. Det tar inte en timme att ta sig till jobbet och att jag har allt i min närhet.
Foto:
Pär Ekström, fotbollsikon: – Jag trivs så himla bra i staden och med omgivningen. Den geografiska omgivningen med närheten till både skog och skärgård är perfekt. Jag trivs som fisken i vattnet här.
Foto:
Bosse Johansson, ABF: – Det är oerhört vackert med naturen och skärgården som båda håller världsklass. Sedan är det ett bra kulturliv med tanke på stadens storlek. Det är ett bra basutbud helt enkelt.