Stök på pizzeria eskalerade

Ronneby Artikeln publicerades

Polis tillkallades under lördagskvällen till en pizzeria i Kallinge då en man uppträdde stökigt på platsen.

Foto: Patric Söderström

Vid niotiden i Kallinge fick polis tillkallas till en pizzeria då en man på platsen uppförde sig stökigt och hotfullt.

– När patrullen kom till platsen gjorde mannen våldsamt motstånd och yttrade även hot mot polispatrullen. Det hela slutade i en anmälan för hot mot tjänsteman samt våldsamt motstånd, säger Magnus Hansson, inre befäl på Polisen i Blekinge.

Polisen misstänker att det är narkotika inblandat.

– Patrullen misstänkte även att mannen var narkotikapåverkad men då han vägrade att genomföra ett urinprov på stationen blev de tvungna att föra mannen till sjukhuset för att ta blodprov. Väl på sjukhuset uppträdde mannen hotfullt och gjorde våldsamt motstånd vilket resulterade i ytterligare anmälningar för hot mot tjänsteman samt våldsamt motstånd. Mannen skickades efter blodprov till psykiatrin.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Blekinge Läns Tidning och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.