Modevisning med hög Puls

Ronneby Artikeln publicerades

Det bjöds på en annorlunda modevisning på nattklubben Puls i Ronneby under lördagskvällen. De stylade modellerna både dansade och sjöng längs catwalken.

Biljetterna blev snabbt slutsålda och runt 150 personer kom för att se det senaste modet inom håruppsättningar, smink och balklänningar.
Ett par modeller var hårdrockssminkade med mörka färger, andra med mycket färg. Frisyrerna var även de färgglada och dessutom stora.
– Det är en mix av hår- och sminkshow. Min inspiration bara kommer och så hjälper det såklart att jag har mycket fantasi, säger make-up artisten Amani El-Ali som sminkat alla modellerna inför visningen,som var ett samarbete mellan salongen Unik och Beauty by Amani.

Modellerna, allt från barn till medelålders, rockade till varje låt som koreograferats av den lokala dansgruppen Happy to dance.
– Det var roligt med dansen, jag tyckte att det var ett viktigt inslag för att få ett annorlunda intryck. Och det blev jättebra. Alla modellerna var inte dansare från början, så det var lite nervösa, men de har tränat mycket och det blev riktigt bra till slut.

Eelin Lee Dahlquist