Modevisning med hög Puls

Det bjöds på en annorlunda modevisning på nattklubben Puls i Ronneby under lördagskvällen. De stylade modellerna både dansade och sjöng längs catwalken.

Ronneby
De dansande barnmodellerna blev publikens favorit. Efter visningen var slut fick de komma upp på scenen och genomföra sitt nummer igen.
Foto:
Modellerna dansade även på stolar.
Foto:
Modevisningen öppnades upp med hjälp av lättklädda killar som bar på facklor.
Foto:
Förutom dans och styling fick publiken även avnjuta sång från modellerna.
Foto:
Fantasifrisyrer visade också upp.
Foto:
Dramatiskt var den röda tråden visningen igenom. Många modeller var stylade med mycket färg och stora frisyrer.
Foto:
Fin på balen. Kläder från Dreambride visades upp under visningen.
Foto:
På väg till balen? Finkläder från Dreambride visades upp på visningen.
Foto:
Står ut. Vissa modeller var stylade på ett mer rockigt sätt.
Foto:
Den lokala dansgruppen Happy to dance stod för koreografin för alla danserna under kvällen. De deltog även själva i visningen.
Foto:

Biljetterna blev snabbt slutsålda och runt 150 personer kom för att se det senaste modet inom håruppsättningar, smink och balklänningar.
Ett par modeller var hårdrockssminkade med mörka färger, andra med mycket färg. Frisyrerna var även de färgglada och dessutom stora.
– Det är en mix av hår- och sminkshow. Min inspiration bara kommer och så hjälper det såklart att jag har mycket fantasi, säger make-up artisten Amani El-Ali som sminkat alla modellerna inför visningen,som var ett samarbete mellan salongen Unik och Beauty by Amani.

Modellerna, allt från barn till medelålders, rockade till varje låt som koreograferats av den lokala dansgruppen Happy to dance.
– Det var roligt med dansen, jag tyckte att det var ett viktigt inslag för att få ett annorlunda intryck. Och det blev jättebra. Alla modellerna var inte dansare från början, så det var lite nervösa, men de har tränat mycket och det blev riktigt bra till slut.

Eelin Lee Dahlquist