Kvinna anhållen för mordförsök – man kvar på sjukhus

Ronneby Artikeln publicerades
Foto: Johan Nilsson/TT

Under natten till lördagen fick en 40-årig man i Ronneby föras till sjukhus med ambulans.

En 50-årig kvinna greps och anhölls under lördagen misstänkt för mordförsök.

Det var klockan 01.35 natten mot lördagen som polis larmades till ett trapphus i centrala Ronneby. Där hittades en man i 40-årsåldern skadad och han fick föras till sjukhus med ambulans.

– Mannen är kvar på sjukhus men läget ska vara stabilt, säger säger Jessica Mårtensson, jourhavande förundersökningsledare vid polisen i Karlskrona på söndagsförmiddagen.

Polisen kunde i samband med händelsen gripa en kvinna i 40-årsåldern misstänkt för försök till mord och hon blev under lördagen anhållen.

– Det finns en relation mellan de båda personerna, men på vilket sätt vill jag inte uttala mig om i nuläget, säger Mårtensson.

Under lördagen gjorde polisen en teknisk undersökning på platsen och förhör med kvinnan har hållits. Men något beslut om eventuell häktning har ännu inte kommit.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Blekinge Läns Tidning och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.