Chockad bussförare minns inget från olyckan

Ronneby Artikeln publicerades

Chauffören på tågbussen som körde av vägen vid östra infarten till Ronneby på lördagsmorgonen blev chockad, men skadades lindrigt. Enligt uppgifter hittills ska heller ingen av passagerarna ha skadats allvarligt

– Vi har just varit och besökt chauffören på lasarettet, berättar trafikchefen Mats Knutsson, Bergkvarabuss. Chauffören minns inte hur olyckan gått till.
Mats Knutsson försöker nu få en bild av vad som hände och vad som kan ha orsakat olyckan som hade kunnat gå riktigt illa.
Enligt de första uppgifterna från polisen fanns det ett tiotal passagerare ombord på bussen. De flesta lyckades ta sig ur bussen, andra fick hjälpas ut och klagade på nacksmärtor. För dem blev det ambulans till Blekingesjukhuset.
Bergkvara buss skickade en extra buss till olycksplatsen. Passagerarna fick då välja om de vill fortsätta till tåget som väntade i Karlshamn.
Bussen ersatte tåget från Karlskrona till Karlshamn. Bergkvarabuss vill gärna komma i kontakt med de passagerare som var ombord på bussen och slom kan lämna uppgifter om vad som hände.