Bråk ledde till slag och dödshot

RONNEBY Artikeln publicerades

Flera polisanmälningar har gjorts efter att bråk uppstått på Kockumsvägen i Kallinge under söndagseftermiddagen.

En 41-årig man ska dels ha blivit slagen i ansiktet av en person som var okänd för honom. Därefter ska han ha blivit hotad av en jämnårig person för att han inte skulle polisanmäla händelsen. Det hände omkring klockan 16.30.

Senare under kvällen ska 41-åringen ha mottagit sms med dödshot som återigen gick ut på att han inte skulle ha kontakt med polisen.

I en annan polisanmälan är 41-åringen själv misstänkt för att ha slagit en man i ansiktet. Även det ska ha skett på Kockumsvägen vid 16.30-tiden. Enligt polisanmälan ska mannen ha slagit en man i 30-årsåldern.

Anmälningarna rör misshandel, övergrepp i rättssak och olaga hot.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Blekinge Läns Tidning och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.